MamaMia Bingo

MamaMia Bingo

Det finns bokstavligen talat hundratals bingosidor att välja mellan när man vill spela bingo online. Det kan vara både en välsignelse eller en förbannelse – visst är det fantastiskt att det finns så många val, men samtidigt så kan man bli förvirrad och ha svårt att bestämma sig när det finns så väldigt många alternativ. Och hur vet man vilka online casinon som är säkra? Eller vilka som är bedrägerier?

I den här artikeln går vi in på en specifik bingosida och det är nämligen MamaMia Bingo. Om du vill veta mer om den här spelsidan har du kommit till rätt ställe! Här går vi igenom allt värt att veta om MamaMia Bingo.

Välkomstbonusen på MamaMia Bingo

Om du funderar på att spela Bingo på MamaMia Bingo undrar du troligtvis om det finns någon välkomstbonus för nya spelare. Japp, det finns! För att göra saker bättre är det (i skrivande stund) en omsättningsfri bonus. Detta betyder att om du vinner kan du faktiskt ta hem vinsten direkt! Oftast så har bonusar omsättningskrav vilket innebär att du måste spela igenom pengarna ett visst antal gånger innan du kan ta hem dem. Men inte här! Glöm dock inte att kolla om några andra villkor gäller, som att bonusen bara kan användas på vissa spel eller att du måste använda bonusen inom ett visst antal dagar.

Spelsortimentet på MamaMia Bingo

MamaMia Bingo är specifikt inriktat på Bingo, och du hittar flera versioner att spela på. Det är i stort sett himlen för bingoälskare! Och som om inte det vore nog så finns det dessutom massor av andra spel att spela på när du känner för att prova något nytt. Du kan t.ex. prova på några av de många jackpotspel som finns tillgängliga om det låter spännande för dig. Eller varför inte spela lite klassiska bordsspel som Poker eller Roulette med en live dealer? Slotsspel finns det också mer än nog av om det är något du är på humör för.

Betalningsmetoder

Både insättningar och utbetalningar sker snabbt, enkelt och säkert hos MamaMia spelsida. Du kan välja mellan vanligt kort eller banköverföring, digitala plånböcker som Neteller och Skrill och självklart också Trustly. De flesta betalningsmetoder som erbjuds är helt utan extra avgifter.

Kundtjänst

Om du skulle dyka på problem eller har frågor så finns MamaMias team där för att hjälpa dig. Du kontaktar kundtjänst genom att antingen kontakta dem via live-chatt, ringa under öppettider eller till och med ringa. Med andra ord finns flera olika sätt att kontakta dem helt enkelt beroende på vad du föredrar att välja.

Kan man spela på mobilen?

MamaMia Bingo har en webbsida som fungerar på datorn, mobilen och till och med surfplattan om du vill spela på den. Det enda som behövs för att du ska kunna spela är en webbläsare, vilket innebär att du kan spela på vilken mobil som helst oberoende av operativsystemet. Vare sig du har några tråkiga minuter i en vänthall eller sitter på bussen utan någonting att göra så kan du lätt ta upp mobilen och njuta av lite Bingo.

Det finns tyvärr ingen app tillgänglig, men eftersom du kan spela med din webbläsare lär detta inte vara ett större problem.

Är MamaMia Bingo en säker sida att spela på?

Japp! MamaMia Bingo har en svensk licens vilket garanterar säkerhet. En svensk spellicens innebär att svenska spelmyndigheter reglerar MamaMia spelsida, och därför kan du känna dig helt trygg i att inget spel är riggat och att du får utbetalningarna som du förtjänar. Dessutom så är MamaMia Bingos hemsida säkert krypterad, så chansen att tredjepart hackare får tag på din bankinformation eller annan känslig information finns inte heller.

Slutsats

Så vad tycks? Är MamaMia Bingo en bra sida för Bingoälskare? Om du frågar oss så säger vi ja, men självklart beror det också på din personliga preferens också. Eftersom du nu vet att MamaMia bingosida är säkert och pålitligt kan du helt enkelt testa om du inte är säker på om det är rätt sida för dig. När du testar får du dessutom en härlig bonus, och bestämmer du dig slutligen för att MamaMia inte är det bästa för dig kan du fortfarande söka vidare. Men kanske hittar du den perfekta spelsidan för dig!