Bingolotto nyår – fira in det nya året med nyårsbingo

Bingolotto nyår – fira in det nya året med nyårsbingo

Ett nytt år är fullt med nya möjligheter, nytt hopp och nya överraskningar. Varför inte fira med Bingolotto på nyår? Det är det perfekta sättet att ringa in det nya året. Idag tar vi dig igenom allt du vill veta om bingolotto nyår. Att pröva lyckan med Bingolotto är en spänning du förmodligen inte vill missa. Vi börjar med grunderna om nyårsbingo.

Vad är Bingolotto nyår?

Bingolotto nyår också kallad nyårsbingo är en speciallott av Bingolotto. Med nyårsbingo har du chansen att vinna riktigt stort. Ju närmare vi kommer nyår, desto mer information kommer vara tillgänglig för detta speciella lottospel. Programmet har funnits sedan 2012, och är en av de populäraste kvällarna att se på Bingolotto. Även om det inte blivit lika populärt som juldagens uppesittarkväll. Bingo regler är enkla: Köp en eller flera lotter och hoppas på det bästa!

Hur man köper bingolotter för nyår

I skrivande stund kan man inte köpa lotter för nyårsbingo än men i slutet av November och i December kommer bingolotter vara tillgängliga för köp. Du kan köpa antingen på plats eller också online. Om du är ivrig att köpa innan dess kan du köpa vanliga bingolotter för den kommande månaden direkt medan du väntar.

Kostnaden kommer att vara olika beroende på vad för biljett du vill köpa och priserna kommer anges när försäljningen börjar. Om vi går efter förra året så kan vi lista ut att en enkellott kostar 50 kronor och att en dubbellott kostar 100 kronor. Trippellotter är vanligtvis också tillgängliga för 150 kronor.

Hur nyårsbingo gick till i 2020

Förra året skickades nyårsbingo under 4 timmar från 20:15. Programmet bestod av mängder spännande saker som bingospel, härliga uppträdanden och nya premiärer. I 2020-2021 bingo nyår lanserades en ny billott med chansen att vinna elbil. Artisterna som uppträdde var svenska artister som bland annat Robin Stjernberg. Du kan förvänta dig mycket spännande detta år också, och nya gäster som underhåller dig under nyår fram till att du ringer in det nya året.

FAQ: Vanliga frågor om Bingolotto Nyår

I den här sektionen samlar vi några vanliga frågor som du kanske har om Bingolotto. Vi besvarar dem på ett enkelt och snabbt sätt så att du enkelt kan hitta informationen som du behöver.

Är bingolotto skattefritt?

Ja! I Sverige är vinster från turspel skattefria. Om du spelar turspel som lotto, bingo eller casino på ett svenskt företag eller ett företag med svensk licens så är dina vinster helt skattefria.

Vad kostar Bingolotto till nyår?

Priser har inte än angetts, men om man ska anta att det är samma som förra året kommer en enkellott att kosta 50 kronor och en dubbellott att kosta 100 kronor. Att se på programmet kan man göra på sin TV utan att någon extra kostnad tillkommer.

Är Bingolotto en slump?

Ja, Bingolotto är en slump. Man kan inte manipulera sina chanser att vinna, och det finns heller ingen skicklighet inblandad i spelet. Bingolotto är helt enkelt ett turspel, och det enda man kan göra för att öka chansen att man vinner är att köpa fler biljetter. Och även då behöver man rejäl tur för att faktiskt vinna någonting.

Kan alla ta del av Bingolotto nyår?

Absolut! Så länge du har en TV eller ett sätt att se på TV4 Play så kan du fira nyår tillsammans med bingolotto. Du behöver inte en lott för att kunna njuta av programmet, även om det säkerligen gör de hela ännu mera spännande. Bingolotto har länge haft fokus på att vara mer än bara ett turspel. Det ska också vara underhållning! Detta är vad som gör bingolotto och de olika speciella avsnitten så populära bland tittare.

Slutgiltiga tankar

Att ta del av Nyårsafton med Bingolotto är för många en härlig tradition och någonting som samlar ihop familjen. För andra är det ett perfekt sätt att fira nyår ensam och ändå få lite spänning i livet, och en del är bara sugna på lite extra spänning i år. Oavsett vem du är kan du ta del av Bingolotto–vem vet, det kanske blir du som vinner näst.

Det är inte lika populärt som Bingolottos uppesittarkvällen ännu men många familjer och individer älskar ändå att ta del av Nyårsbingo för att göra Nyår ännu trevligare. Och även om du inte har pengar att spendera på en lott så kan du helt enkelt titta på och njuta av andras glädje, livemusik och mer om du bestämmer dig för att fira det nya året med Bingolotto.

Kommentarer är stängda.