Vad är en bingopenna?

Vad är en bingopenna?

Du kanske har hört om någonting som kallas för en bingopenna och nu undrar du om det är någonting man behöver eller inte… Och vad en bingopenna egentligen är. Och det är vad vi tar en titt på i den här artikeln. När du har läst klart kommer du veta allt som du behöver veta om bingopennor (eller markörer som de också kallas för) och hur man använder dem.

Är en bingopenna samma som en vanlig penna?

Tja, nästan, men inte helt. Egentligen går det helt utmärkt att använda en markör som bingopenna, men en bingopenna är speciellt utformad för att spela bingo med. Denna bingopenna har en trubbig, rund tipp som gör att du enklare och finare kan markera siffror när du spelar bingo.

En tjock markör fungerar nästan som en bingopenna, men en bingopenna är ändå något bättre för att skapa en fin och jämn markering på din bingobricka.

Behöver alla bingospelare en bingopenna?

Nej, en bingopenna är absolut inte en nödvändighet för att du ska kunna ha kul och spela bingo! En vanlig markör fungerar alldeles utmärkt om du inte känner för att spendera pengar på en särskild markör som bara använda för att spela Bingo och på så sätt har ganska begränsad användning om du inte spelar väldigt ofta.

Men om du ändå ska köpa en markör för att spela Bingo kan det ju lika gärna vara en bingopenna du väljer att köpa! Kom ihåg att du bara bör använda din bingopenna till att spela Bingo och att den kommer slösa mycket bläck om du försöker använda den för att skriva eftersom tippen är så tjock och trubbig.

Vart kan jag köpa en bingopenna?

Du hittar inte en bingopenna i varje butik utan kan behöva leta ett slag för att hitta en om du besöker en fysisk butik. Det enklaste är nog att antingen köpa en bingopenna på en bingohall eller att göra en Google sökning och beställa en bingopenna online. Att välja att köpa en bingopenna online brukar vara lite billigare än om du väljer att köpa en av de du hittar på bingohallen.

Slutord

En bingopenna är nog lite av en lyx ändå, men om du älskar att spela Bingo kan det absolut vara lite kul att skaffa och använda en bingopenna. Självklart kan du dock vara ett stort fan av Bingo utan att ha en bingopenna också, det handlar bara om du tycker det är roligt att ha eller inte.

Kommentarer är stängda.