Bingolotto vinster genom tiderna – 5 vinster värda att titta tillbaka på

Bingolotto vinster genom tiderna – 5 vinster värda att titta tillbaka på

Bingolotto vinster kommer i alla möjliga former, och vissa är en dröm medan andra är mer roliga att läsa om. Vi har tagit fram härliga vinster genom tiderna som både är drömska och underhållande. Det är härligt när man som tittare kan känna av glädjen av en vinst, eller frustrationen av när man var så nära. Det är dags att ta en titt på fem av de mest minnesvärda bingolotto vinster.

1. Den största Bingolotto-vinsten någonsin 2002

Det var nu ett tag sedan någonsin vann den största bingolotto vinsten någonsin, men det är säkerligen värt att titta tillbaka på när de kommer till bingolotto vinster. I 2002 vann Ulla från vara 31,5 miljoner kronor under guldkvällen nästan 20 år sedan. Hon hade en dubbellott, och med en dubbelvinst förändrades hela hennes värld på några få minuter. Ulla ser så både glad och överväldigad ut över sin enorma och historiska vinst att det är svårt att inte glädjas med henne.

2. Bingolotto vinster – den första Bingobilen

I 1991 vann Fredrik från Lidköping den första bingobilen, en Nissan Sunny. När Bingolotto sökte upp vinnaren 26 år senare visade det sig att han inte längre har bilen. Han ägde den faktiskt bara i några få timmar. Det var nämligen så att han precis hade köpt bil – så han behövde inte en ny. Han njöt bara av en åktur med sin Nissan. Sedan sålde sin nyvunna bil till sin pappa, och betalade av sitt eget billån med pengarna han fick. Han kanske inte äger bilen, men den behålls i alla fall i familjen så länge som den körde. Att Fredrik hade en lott i första taget var faktiskt ren tur – han fick inte sålt den vinnande lotten, så han behöll den helt enkelt själv.

3. Badsaltsvinnaren

Det finns många dåliga vinnare, och en äldre kvinna som vann badsalt var inte alls nöjd med sin vinst. Till viss del man kan ju förstå att badsalt inte är den mest livsförändrande vinster precis, men å andra sidan får man ju vara glad med det man får. Hoppas man på att vinna en kryssning kan det självklart vara lite synd att komma hem med badsalt, och denna kvinnan var inte alls nöjd med programmets bingo regler. “Jag har åkt ända från Lidköping och hit! För bara badsalt och en handduk.” Säger hon. “Hur kul är det!” Visserligen kanske vinsten av badsalt inte var kul för henne, men många tittare tycker iallafall att det var en väldigt rolig stund under programmet.

4. 20-åringen som vann 3 nya bilar lagom till jul

Har man en trippellott och vinner en bil… Så vinner man istället 3 stycken. Att vinna 3 nya bilar var en otrolig känsla för Leo från Örbyhus. Det är inte många 20-åringar som äger 3 bilar. Tre stycken nya Volkswagen Golf blev hans egna under en kväll, och lyckan var otrolig. Detta hände julen 2020, och överraskningen gjorde honom otroligt glad. Han hade förlorat sitt jobb tidigare på grund av corona, och nu var 3 nya bilar hans egna. Han satt hemma hos flickvännens släkt när det hände, och alla blev helt vilda av glädje när han vann.

5. Katthataren som vinner kattmat

Ja, detta är kanske inte något man drömmer om. Men vinsten var ändå otroligt kul att se på och någonting lojala tittare aldrig kommer att glömma. Det tog inte lång tid innan vad som skulle vara en vinst förvandlades till en rolig situation.  Efter att ha blivit tillfrågad om han gillar katt svarar deltagaren att han absolut hatar dem, varpå han får veta att han just vunnit en massa kattmat och en massa katter. Tror du att det slutade med att han smälte för katterna eller att han bestämde sig för att inte hämta ut vinsten? Din gissning är lika bra som någon annans.

Sammanfattning om bingolotto vinster

Det var alltså allt vi ville gå igenom i dag. Alla dessa fem vinster är definitivt värda att minnas både för vinnarna själva och för tittarna. Och vinster som dessa kommer bara att fortsätta delas ut så länge som folk spelar på lotto! Visst är det underhållande att titta på bingolotto men att spela bjuder på den där extra gnistan av spänning och känslan av att du är en del av allting. Bingolotto erbjuder olika roliga vinster såväl som riktigt stora livsavgörande vinster. Om du vill ta del av det hela kanske du vill vara med den kommande julen. Jackpotten kommer att bli större än någonsin! Framför allt är det bara att komma ihåg att ha roligt, vare sig du vinner miljontals kronor eller en handduk och badsalt.

Kommentarer är stängda.